Birth-Box


De Birth-Box is een gedenkdoos en geschenkdoos in een en is vervaardigd in eerlijk FSC- vurenhout.

Aan de buitenzijde wordt de Box met de hand beschilderd in het welbekende ruitpatroon van Buitenkeet, in zwart/ivoor met naar keuze een toegevoegde zweem rose, blauw of zachtgrijs. In de zijden bevinden zich twee greep-openingen: deze zijn beschilderd in wenskleur en accenten in naar keuze goud of zilver. Aan de binnenkant en aan de onderzijde wordt de Box voorzien van bijpassende decoupage-technieken met linnen, katoen, exclusief papierbehang of rijstpapier, maar ook kunnen foto's of illustraties hierop worden toegepast.

 

Elke Birth-Box is uniek en wordt op bestelling gemaakt.

 

Hierdoor is het mogelijk om persoonlijke gegevens op de Box te laten vereeuwigen zoals bijvoorbeeld de naam, het geboortegewicht en de geboorteplaats. Ook kunnen aan de binnenzijde d.m.v. decoupagetechnieken foto's worden aangebracht, illustraties en/of teksten.

Je kunt de Birth-Box gebruiken als kraamdoos: hieruit kan de kraamvrouw dan elke dag van de kraamweek een cadeautje halen (Oma Buitenkeet helpt je met plezier aan een aantal cadeau-suggesties) 

Nadat de Birth-Box dan is uitgepakt, kan -ie vervolgens dienst doen als gedenkdoos, door er bijvoorbeeld persoonlijke dingen van de baby in te bewaren. 

aan de buitenkant kan-onder op de bodem van de Box-een toepasselijk gedicht worden geplaatst voor de pasgeborene, maar ook hier kan natuurlijk een zelfgemaakte tekst of illustratie worden aangebracht. 

Bedenk daarbij gerust dat alles bij  Buitenkeet steeds in overleg met u tot stand komt! Tot slot wordt elke Birth-Box met een aantal lagen vernis afgelakt voor

een lange levensduur!

Houd wel rekening met een levertijd van 4-6 weken!

Prijs voor een gepersonaliseerde Birth-Box bedraagt € 100.- inclusief btw

De Birth-Box is gemaakt in massief FSC-vurenhout

en heeft een afmeting van 30 cm breed, 20 cm diep en 13 cm hoog