De verhalen van Oma

 

 

'Oma Fee Buitenkeet' gelooft in sprookjes en is dol op sterke verhalen.

Ze bedenkt en schrijft ze zelf en maakt ook de illustraties. 


Voor jou heeft Fee Buitenkeet hieronder een cadeautje. Of beter gezegd: twéé. Twéé online flipboeken voor de prijs van géén!  

Klik, kijk en lees het sprookjesachtige verhaal van WALDEMAN in het online flipbook, of het wonderlijke verhaal van RAAF, over een jonge raaf die niet durft te vliegen. Veel plezier! 

'Waldeman' en 'Raaf' mag je online kosteloos en zo vaak je maar wilt lezen en delen.

Klik op het plaatje en begin direct.

Veel plezier!Bij Fee Buitenkeet is niet alleen iets te lezen of te luisteren: er valt ook iets te zien! 
In 2020 verschenen bij DROOMSPOEL BEELDVERHALEN twee van haar verhalen in beeld.

Wil je ze zien? Dat kan! Klik dan op onderstaande links:

MUKWAUWLA


Of:

SMILLA KAMILLA


SOFIES DROOM

is een sprookje met een belangrijke boodschap. En omdat  Fee Buitenkeet het waanzinnig belangrijk vindt dat Sofie die boodschap aan iedereen kan vertellen, heeft ze besloten hieronder de link naar de  PDF van het boek te plaatsen,  zodat je  SOFIES DROOM nu gratis kunt downloaden, lezen en delen. 

 Dus klik en lees... veel plezier!

Wil je er iets over zeggen, of wil je me schrijven? Dat vind ik hartstikke leuk! Stuur me gerust een mailtje, je krijgt altijd antwoord.  Mijn e-mail adres is: 

 feebuitenkeet@outlook.com

 

Download
SOFIES DROOM GRATIS DOWNLOAD BOEK PDF.pd
Adobe Acrobat document 3.3 MB

SOFIES DROOM en WALDEMAN werden eveneens omgezet tot een script voor de gelijknamige belevenisproducties tijdens de Lichtjeswandeling van Staatsbosbeheer de Sallandse Heuvelrug in december 2018 en 2019. Hierin werden zowel Waldeman als Sofies Droom  door tientallen fantastische vrijwilligers tot leven gewekt!


Eerder verschenen het sprookjesboek SPROOKSELS en de gedichtenbundel PAPAVERS, in 2019 gevolgd door SOFIES DROOM. Deze drie boeken zijn inmiddels niet meer verkrijgbaar.