De verhalen van Oma

 

 

'Oma Buitenkeet' Anthoinette gelooft vast in sprookjes en is dol op sterke verhalen.

 

Ze bedenkt en schrijft ze zelf en maakt ook de illustraties. 


SOFIES DROOM

is een fraai geïllustreerd, antroposofisch getint sprookje met een belangrijke boodschap - ook voor jou! En omdat Oma Buitenkeet het zo waanzinnig belangrijk vindt dat Sofie die boodschap aan iedereen kan vertellen, heeft ze besloten hieronder de link naar de  PDF van het boek te plaatsen,  zodat je  SOFIES DROOM nu gratis kunt downloaden, lezen en delen. 

 Klik er maar op, en heb plezier!

Wie weet zien we elkaar dan bij Sofies Droomlegioen...dat zou fantastisch zijn!

Reacties op het boek en/of op de belevenis-productie SOFIES DROOM (die hieronder staat omschreven), ontvangt Oma Buitenkeet natuurlijk heel graag op:  droomwevers@outlook.com

Veel plezier met SOFIES DROOM en liefs van 'Oma Buitenkeet' Anthoinette Weijn.

 

Download
SOFIES DROOM GRATIS DOWNLOAD BOEK PDF.pd
Adobe Acrobat document 3.3 MB

SOFIES DROOM werd eveneens omgezet tot een script voor de belevenisproductie tijdens de Lichtjeswandeling van Staatsbosbeheer de Sallandse Heuvelrug op 14 en 15 december 2019. Hierin werd Sofies Droom  door tientallen fantastische vrijwilligers tot leven gewekt!


In november 2018 verscheen Anthoinettes online flipbook WALDEMAN, door iedereen kosteloos online te lezen, te downloaden en te delen! Ook haar in 2017 verschenen online flipbook RAAF is eenzelfde soort cadeautje aan haar lezers. 

'Waldeman' en 'Raaf' zijn fantasievolle flipboeken, die kosteloos en zo vaak je maar wilt mogen worden gelezen en gedeeld.

Klik op het plaatje en begin direct met lezen.

Veel plezier!Eerder verschenen het sprookjesboek SPROOKSELS en de gedichtenbundel PAPAVERS, in 2019 gevolgd door SOFIES DROOM. Deze drie boeken zijn tevens bij Bol.com en alle online boekwinkels te bestellen. Klik om te bestellen op de respectievelijke afbeeldingen.